Badhotell

På Kivikstrand så får du ett charmigt boende alldeles vid havet. Vi har 14 individuellt inredda hotellrum från 1 till 4 personer i tre kategorier. Max antal gäster vi kan ta emot är ca 30 personer. Flera rum har utsikt över havet men inte alla. Vi tillämpar först till kvarnprincipen vid bokning av rum då många önskar havsutsikt. Frukostbuffé, tv och wifi ingår i alla våra rum.

 

 

Standard

 

Våra standardrum rymmer två personer och har badrum med dusch och är möblerade antingen med två sammansatta 90cm breda sängar eller med två enkelsängar. Vi har även två rum som bildar en dubblett med plats till totalt fyra personer i två sovrum. Detta rum är väldigt populärt hos familjer eller par som känner varandra väl.

 

Basic

 

Vi har två dubbelrum med privat badrum precis granne med rummet. Man behöver alltså gå utom i korridoren för att nå det egna badrummet med dusch.

 

De lux

 

Är lite större, lite härligare och har alla rak utsikt över havet. Badrummet ligger på rummet och har dusch. De har också plats till extrasäng för de som önskar ta med barnen.

 

Alla rum går givetvis att få som enkelrum. Har ni med mindre barn finns babysängar som tillval. Boka gärna i förväg då tillgången är begränsad.

 

Vi arbetar strukturerat med vår miljö och serverar ekologiska, närodlade och fairtrade märkta produkter i vår servering så långt det är möjligt.

 

 

• BOKA RUM •

• KIVIKSTRAND•

Postadress:
Kivikstrand AB, Stengatan 32,

277 30 Kivik

 

Besöksadress:
Tittutvägen norra piren, KIVIK.

Fri parkering finns i anslutning till fastigheten.

 

+46 (0)414 71195

info@kivikstrand .se

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Baddamer på Kiviks strand anno 1920
Baddamer på Kiviks strand anno 1920
Baddamer på Kiviks strand anno 1920
Baddamer på Kiviks strand anno 1920

Baddamer på Kiviks strand anno 1920