Konferens & möten i Skåne

 

• MÖTESLOKAL •

Vi har två möteslokaler en som tar 16 personer eller 25 i biosittning samt en för smågrupper om max 6 personer. Lokalerna är utrustade med whiteboard, blädderblock, projektor, duk och Wifi. I lokalhyran ingår vatten och frukt.

På Kivikstrand kan vi erbjuda en mötesplats i inspirerande miljö, med vacker utsikt från en trevlig möteslokal och mängder av aktiviteter att välja mellan för att göra ert möte lite extra minnesvärt. Vi arbetar strukturerat med vår miljö och bakar och lagar all vår mat med närodlat och ekologiska produkter så långt det är möjligt.

 

Kivikstrand har 13 rum i varierande storlek med totalt 28 sängplatser men lämpar sig bäst för konferenser upp till 16 deltagare.

 

Konferenspriser nedan är frånpriser och gäller per person ex moms.

 

Del i dubbelrum   595 kr

Del i enkelrum   1025 kr

Förmiddagsfika, lunch &
 eftermiddagsfika samt trerättersmeny på kvällen  640 kr

 

För hyra av konferensrum tar vi 1600 kr /dag. Vill ni vara ensamma på Kivikstrand så går det att köpa till. Pris efter säsong.

 

Trevliga aktiviteter som vi gärna rekommenderar för att stärka lagandan är exv hyra av bastun vid stranden precis utanför hotellet eller Cider- & Calvadosprovning på Kiviksmusteri. Nordic sea winery arrangerar trevliga vinproningar som vi gärna hjälper till att boka. Kivikstrand ligger längs Skåneleden och en promenad längs denna vederkvicker den mest konferenströtta.

 

 

 

 

 

 

• KIVIKSTRAND•

Postadress:
Kivikstrand AB, Stengatan 32,

277 30 Kivik

 

Besöksadress:
Tittutvägen norra piren, KIVIK.

Fri parkering finns i anslutning till fastigheten.

 

+46 (0)414 71195

info@kivikstrand .se