Konferens & möten i Skåne

 

• MÖTESLOKAL •

Vår möteslokal tar 16 personer i U-sittning eller 25 i biosittning. Lokalen är utrustad med whiteboard, blädderblock, projektor, duk och gratis Wifi. I lokalhyran ingår vatten och frukt. Behöver ni större lokal så kan vi hjälpa er med det också i samarbete med våra kollegor på några minuter gångavstånd från Kivikstrand.

På Kivikstrand kan vi erbjuda en mötesplats i inspirerande miljö, med vacker utsikt från en trevlig möteslokal och mängder av aktiviteter att välja mellan för att göra ert möte lite extra minnesvärt. Vi arbetar strukturerat med vår miljö och bakar och lagar all vår mat med närodlat och ekologiska produkter så långt det är möjligt.

 

Kivikstrand har 14 rum i varierande storlek med totalt 30 sängplatser men lämpar sig bäst för konferenser upp till 16 deltagare.

 

Konferenspriser nedan är frånpriser och gäller per person ex moms.

 

Del i dubbelrum   580 kr

Del i enkelrum   800 kr

Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika  240 kr

 

För hyra av konferensrum tar vi 1600 kr /dag. Vill ni vara ensamma på Kivikstrand så går det att köpa till. Pris efter säsong. Arbetar ni med en stramare budget går det att hyra våra rum exklusive service. Ring för priser!

 

Önskar ni frukost, fika eller lunch hjälper vi gärna till att ta fram lämpliga alternativ, i samråd med er.

 

Trevliga aktiviteter som vi gärna rekommenderar för att stärka lagandan är exv hyra av bastun vid stranden precis utanför vandrarhemmet eller Cider- & Calvadosprovning på Kiviksmusteri. Kivikstrand ligger längs Skåneleden och en promenad längs denna vederkvicker den mest konferenströtta.

 

För kvällens måltid föreslår vi ett besök hos våra trevliga grannrestauranger eller så hyr ni in er hos Allé och lär er tillsammans av proffsen hur man kockar bäst. För de mer äventyrliga så finns både ridning och kajak att tillgå eller ett besök på Stockeboda för att lära er konsten att brygga öl kanske i kombination med ett spännande deckaräventyr.

 

 

 

 

• KIVIKSTRAND•

Postadress:
Kivikstrand AB, Stengatan 32,

277 30 Kivik

 

Besöksadress:
Tittutvägen norra piren, KIVIK.

Fri parkering finns i anslutning till fastigheten.

 

+46 (0)414 71195

info@kivikstrand .se

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

FÅ VÅRT NYHETSBREV